Breaking Marathon Limits

København Halvmaraton-spesial | Med Nordstad Moen, Kamworor, Ulriksen og Post

September 17, 2019 Jann Post, Kristian Ulriksen Season 1 Episode 21
Breaking Marathon Limits
København Halvmaraton-spesial | Med Nordstad Moen, Kamworor, Ulriksen og Post
Show Notes

Kristian og Jann tar turen til København Halvmaraton sammen 900 norske løpere for å sjekke formen. Kristian forventer å få svar på om det er realistisk å gå for under 2.20 i Berlin om to uker. Jann gjør sitt første ordentlige løp på 1,5 år. 
I København møter de Sondre Nordstad Moen som har mulighet til å sette norsk og europeisk rekord på halvmaraton. Han forteller om løpet sitt, gir råd om trening mot halvmaraton, og forteller om sine forventninger til Kristian, som han trener. Når Sondre gir halvmaratonråd bør man lytte.
Geoffrey Kamworor setter verdensrekord med den fantastiske tiden 58.01 og Jann får inn noen spørsmål etter løpet og spør om råd for å løpe fort på halvmaraton.
Jann lokker den tidligere langrennsløperen Christoffer Callesen ut på et fornuftig løpsopplegg. Hva skjer når den tidligere langløpsspesialisten starter med et mål om å løpe fortest på slutten og ikke åpner med hode under armen.
Du kan også høre fra Lars Lunde og Einar Melsom som begge løp under 1.08.
Kondispresident Tim Bennett diskuterer arrangement og løype. Han er også løypesjef i Oslo Maraton og røper planer om en raskere løype der på sikt.
Nordstad Moens treningskompis Thijs Nijhuis tar sølv i det danske mesterskapet og forteller hvordan det er å være på treningssamling med  den norske rekordholderen.
Til slutt oppsummerer Kristian og Jann egne opplevelser og ser fremover mot Berlin og maratonhøsten.

Support the show

Kontakt Breaking Marathon Limits

Følg oss her:
Instagram | Facebook | Youtube | Patreon
Andre hendvendelser kan sendes til
Breakingmarathonlimits@gmail.com
Bli en Patreon: https://www.patreon.com/breakingmarathonlimits?utm_campaign=creatorshare_creator